0546 480 180

Wie is Karinda Oosterveen in een notendop?

Ik ben 39 jaar jong. Gehuwd met Hilbert en moeder van twee mooie jongens; Douk van 10 en Lent van 6 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Hardlopen en wandelen, heerlijk!

Wat deed je voordat je afgelopen september bij Stopel Verzekeringen begon?

Ik ben 15 jaar werkzaam geweest bij een kleine tussenpersoon als administratief medewerkster. Een kantoor met voornamelijk particuliere relaties. Waar ik onder andere de hypotheek – en leven administratie verwerkte.

Wat is jouw specialisatie?

Ik ben breed opgeleid en heb veel ervaring met het verwerken van verzekeringsstukken. Daarnaast ben ik accuraat en streef ik naar nauwkeurigheid.

Vertel eens over de eerste maand bij Stopel? Wat is je opgevallen?

Mijn eerste indruk is positief. Een mooi hecht team, enthousiast en er wordt met elkaar meegedacht. De ontspannen werksfeer en het goede onderlinge contact tussen de collega’s hebben ervoor gezorgd dat ik me direct thuis voelde. Dit is voor mij erg belangrijk in een werkomgeving. Ik hoop dat ik lang onderdeel mag zijn van dit team.

Wat is jouw rol bij Stopel?

Per 1 september ben ik werkzaam bij Stopel Verzekeringen als backoffice medewerkster. Ik verricht ondersteunende werkzaamheden en zorg voor de afhandeling van de polis administratie. Daarnaast ondersteun ik waar nodig de particuliere afdeling van Stopel.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?

Elke dag met plezier naar mijn werk gaan!

Meer artikelen

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur