0546 480 180

SME (Stopel Mechanisatie Excellent): dé verzekeringsoplossing voor mechanisatiebedrijven

Vaak worden door mechanisatiebedrijven verzekeringen afgesloten die niet specifiek voor deze bedrijfstak gemaakt zijn. Bijna altijd zijn het automotive garagepolissen. SME (Stopel Mechanisatie Excellent), het speciaal door Stopel Verzekeringen ontwikkelde verzekeringspakket voor de mechanisatiebranche, is daarin anders. Deze polis is het beste verzekeringspakket dat nu in de markt wordt aangeboden voor mechanisatiebedrijven (LMB, bouwmachines, intern transport, kranen etc.).

De voordelen van SME (Stopel Mechanisatie Excellent)
Om een paar pluspunten te noemen: de handelsvoorraad hoeft niet achter het hek te staan, verhuur is mee te verzekeren, kentekens zijn aan te melden via de internetportal, eigen gebrek dekking op de handelsvoorraad, eigen transport van handelsvoorraad en cliëntenobjecten is meeverzekerd etc.

Stopel Verzekeringen heeft op verzoek van vele bedrijven uit de sector een verzekeringsproduct ontwikkeld dat uniek is, erg voordelig, gemakkelijk af te sluiten en bovendien de beste voorwaarden in de markt heeft. Dankzij de prijs, de voorwaarden en het gemak scoort ons specialistische verzekeringspakket dan ook als beste.

Polisvoorwaarden
De polisvoorwaarden zijn zo geschreven dat er ruime dekking is voor de voorkomende risico’s.
Waar wenselijk zijn er uitbreidingen mogelijk. Ontwikkelingen in de branche volgen we op de voet en zo nodig worden de polisvoorwaarden daarop aangepast. Er zijn natuurlijk ook risico’s die niet onder dit bedrijfspakket verzekerd kunnen worden, zoals collectieve ongevallen en ziekteverzuim van het personeel etc. Hiervoor kan Stopel ook de beste oplossingen bieden.

Veldsink Groep
Stopel Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep, het grootste onafhankelijke intermediairbedrijf van Nederland. Stopel Bedrijfsverzekeringen BV is gespecialiseerd in het verzekeren van mechanisatiebedrijven, loon- en grondverzetbedrijven, transportbedrijven, verhuurbedrijven, bedrijven in de infra en grond-, weg- & waterbouw. Voor deze bedrijven hebben ze eigen polissen die uitblinken in dekking en scherp van prijs zijn door onze grote inkoop. Stopel maakt als nichespeler/specialist deel uit van de Veldsink Groep maar is volledig onafhankelijk. Wel kunnen we door de omvang van de groep (ongeveer 100 kantoren) een grote vuist naar verzekeraars maken en is onze inkoop zeer goed.

Wilt u meer weten over SME (Stopel Mechanisatie Excellent) of een voorstel ontvangen, neem dan even contact met ons op via 0546-480180. Meer informatie op: Stopel.nl/garage-en-mechanisatie.

Meer artikelen

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens Een praalwagenverzekering is een essentiële overweging voor iedereen die betrokken is bij de creatie en...

Arbeidsongeschiktheids- verzekering afsluiten? Laat u goed adviseren!

Het coronavirus en de zorgverzekering

Daarom hebben wij een aantal vragen en antwoorden voor u op een rij gezet. De actuele situatie rond corona vindt u bij het Rijksinstituut voor...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Service en contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur