0546 480 180

In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Stopel Verzekeringen omgaat met de crisissituatie als gevolg van het coronavirus.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop

Vanzelfsprekend is dit ook het geval bij de omgang met het coronavirus. Daarom hebben we maatregelen getroffen voor de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wat betekenen de maatregelen voor u?

Geplande afspraken vinden vooralsnog doorgang

Onze adviseur neemt van tevoren telefonisch contact met u op.
Verzet u de afspraak liever naar een later moment? Dan kunt u dat aangeven bij uw adviseur. Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts? Dan verzetten wij de afspraak.

Wij blijven gewoon bereikbaar

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Dit betekent dat onze dienstverlening beschikbaar blijft. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar!

Ons kantoor is alleen op afspraak geopend

Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht.

Updates in het beleid

Wij houden de berichtgeving van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. En waar nodig zullen wij u extra informeren.

Vragen over het coronavirus?

Informatie over het coronavirus met betrekking tot uw verzekeringen vind u hier:

Daarnaast adviseren wij om de speciaal ingerichte pagina van het RIVM te gebruiken. Deze pagina wordt constant up-to-date gehouden en gaat in op de meest gestelde vragen rondom het coronavirus.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0546 480 180 of een e-mail sturen naar info@stopel.nl. Wij helpen u graag verder.

Hartelijk dank voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,
Stopel Verzekeringen

Henk Reuvekamp
Commercieel Directeur

Meer artikelen

Wat te doen bij autoschade?

Wat te doen bij autoschade?

Wat te doen bij autoschade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een paaltje geraakt? Steen op de voorruit? Misschien heeft u een aanrijding gehad...

Contactformulier