0546 480 180

Jouw baan

Als binnendienst adviseur zakelijke Verzekeringen in Rijssen word jij, samen met de buitendienst adviseur, verantwoordelijk voor je eigen klantportefeuille. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de klant mee. Voor de portefeuille, die voornamelijk uit bedrijven in de Grond-, Weg-, en Waterbouw bestaat, word je het eerste aanspreekpunt. In de landelijke mobiliteitssector zijn we een echte specialist. Samen met je collega’s sta je dicht bij de klant en ga je voor een langdurige en persoonlijke relatie. Kortom:

 • Jij helpt onze zakelijke klanten ondernemen;
 • Je adviseert klanten over producten, diensten, prijzen en condities;
 • Je bereidt klantbezoeken van de buitendienst adviseur voor;
 • Naast het beheren van de bestaande portefeuille ga jij samen met de buitendienst adviseur bouwen aan de verdere groei van die zakelijke portefeuille;

Natuurlijk geef jij jouw eigen draai aan je werkzaamheden en krijg je ruimte voor jouw ondernemerschap binnen het team van Stopel Verzekeringen. Het team bestaat uit 17 collega’s met veel ervaring en kennis die ze graag met jou delen.

  Wie ben jij

  Jij bent een communicatief sterke verzekeringsprofessional en je beschikt bij voorkeur al over ervaring op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Maar jouw leergierigheid en doorzettingsvermogen zijn van groter belang. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

   

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van het diploma Wft Schade Zakelijk (en bij voorkeur ook Wft Inkomen);
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen;
  • Jij verstaat je vak en bent actief in het continue verbeteren van kennis en kunde zodat jij professioneel je vak kan uitoefenen;
  • Het uiteenrafelen van problemen en vraagstukken en dit onderzoeken, daar ben je goed in;
  • Je gaat resultaatgericht te werk; stelt concrete doelen en doet er alles aan om die te realiseren;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Jij wil samen met ons werken aan de verdere groei en successen van Stopel Verzekeringen!

   Wat bieden wij

   Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen een landelijk opererend advieskantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

    

   • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
   • 29 vakantiedagen;
   • Reiskostenvergoeding;
   • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
   • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
   • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
   • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
   • Voordeliger sporten.

   Wie zijn wij

   Al meer dan 25 jaar is Stopel Verzekeringen een onafhankelijk verzekeringsadviseur met kennis van werkmaterieel en transportmiddelen. Of het nu gaat om machines voor loonwerkers, groenvoorziening, bosbouw, grondverzet of weg- en waterbouw. We weten wat er speelt in de markt. We spreken de taal van de klant. Stopel Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep.

   Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven; Veldsink Advies, Stopel Verzekeringen, VCN, VCN Hypotheekservice, NBG en Assist Verzuim die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Dit doen we nu met ruim 1300 medewerkers.

   Hoe ziet een werkdag eruit bij Stopel

   Het is half negen, de werkdag begint met een kop koffie en even bijpraten met je collega’s.
   Ondertussen open je je mailbox, er zijn weer een aantal mutaties welke verwerkt moeten worden. Ook je buitendienst collega heeft niet stil gezeten en heeft je gisteravond enkele bezoekverslagen gemaild die verwerkt moeten worden. Je scant ze even om te zien of er direct actie ondernomen moet worden.

   Inmiddels staat de telefoon ook niet stil en krijg je van verschillende klanten zeer diverse vragen.
   Of het nu gaat om facturatie, mutatie of een telefonische intake van een nieuwe klant, je beantwoordt ze vakkundig zoals onze klanten van een professional mogen verwachten.

   Na de lunch verwerk je de bezoekverslagen welke je ontvangen hebt, spart met collega’s over verzekeringsvraagstukken waar je een oplossing voor zoekt en vraagt bij verschillende partijen offertes op. Inmiddels heb je ook weer enkele offertes ontvangen welke je netjes verwoordt zodat je buitendienst collega deze aan de klant kan voorleggen. Diezelfde buitendienst collega belde je net omdat hij bij een klant zat die direct enkele voertuigen in dekking wil nemen, je offerte is akkoord.

   Aan het eind van de middag werk je diverse rapportages bij waarna het tijd is om de laptop dicht te klappen.

   Past deze uitdaging bij jou?

   We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

    

    

   Meer artikelen

   Wat te doen bij autoschade?

   Wat te doen bij autoschade?

   Wat te doen bij autoschade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een paaltje geraakt? Steen op de voorruit? Misschien heeft u een aanrijding gehad...

   Contactformulier

   Onderdeel van

   Over ons

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag
   08:30 tot 17:00 uur