0546 480 180

Jouw baan

Door jouw ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van onze klanten. Zo word je verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke volmacht verzekeringen. Daarnaast houd jij je bezig met risico inventarisaties en ga je waar nodig de preventiemaatregelen in werking zetten die voortkomen uit een inspectie.

Wie ben jij

Jij bent een ervaren acceptant met ruime kennis van zakelijke verzekeringen en ervaring met volmachten. Het is belangrijk dat je kunt sparren met onze klanten, dus je kennis en kunde is gedetailleerd. Je weet van aanpakken, werkt efficiënt en bent klantgericht. Daarnaast kun je ook de volgende punten afvinken:

 

 • Beschikbaar voor 32 uur per week
 • In het bezig van WFT Basis en Wft Schade Zakelijk
 • Ruime werkervaring met zakelijke schadeverzekeringen en volmachten
 • Bereid om het diploma Assurantie A-Algemeen, A-Transport te behalen
 • Woonachtig in de omgeving van Rijssen

Wat bieden wij

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken voor een landelijk opererend advieskantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling
 • 29 vakantiedagen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek
 • Voordeliger sporten

Wie zijn wij

Al meer dan 25 jaar is Stopel Verzekeringen een onafhankelijk verzekeringsadviseur met kennis van werkmaterieel en transportmiddelen. Of het nu gaat om machines voor loonwerkers, groenvoorziening, bosbouw, grondverzet of weg- en waterbouw. We weten wat er speelt in de markt. We spreken de taal van de klant. Stopel Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep.

Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven; Veldsink Advies, Stopel Verzekeringen, VCN, VCN Hypotheekservice, NBG en Assist Verzuim die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. Dit doen we nu met ruim 1300 medewerkers.

Hoe ziet een werkdag eruit bij Stopel

Het is half negen, de werkdag begint met een kop koffie en even bijpraten met je collega’s.
Ondertussen open je je mailbox, er zijn weer een aantal mutaties welke verwerkt moeten worden. Ook je buitendienst collega heeft niet stil gezeten en heeft je gisteravond enkele bezoekverslagen gemaild die verwerkt moeten worden. Je scant ze even om te zien of er direct actie ondernomen moet worden.

Inmiddels staat de telefoon ook niet stil en krijg je van verschillende klanten zeer diverse vragen.
Of het nu gaat om facturatie, mutatie of een telefonische intake van een nieuwe klant, je beantwoordt ze vakkundig zoals onze klanten van een professional mogen verwachten.

Na de lunch verwerk je de bezoekverslagen welke je ontvangen hebt, spart met collega’s over verzekeringsvraagstukken waar je een oplossing voor zoekt en vraagt bij verschillende partijen offertes op. Inmiddels heb je ook weer enkele offertes ontvangen welke je netjes verwoordt zodat je buitendienst collega deze aan de klant kan voorleggen. Diezelfde buitendienst collega belde je net omdat hij bij een klant zat die direct enkele voertuigen in dekking wil nemen, je offerte is akkoord.

Aan het eind van de middag werk je diverse rapportages bij waarna het tijd is om de laptop dicht te klappen.

Past deze uitdaging bij jou?

We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Meer artikelen

Wat te doen bij autoschade?

Wat te doen bij autoschade?

Wat te doen bij autoschade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een paaltje geraakt? Steen op de voorruit? Misschien heeft u een aanrijding gehad...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur