0546 480 180

Mijn naam is Patrick Heijblom, ik ben 47 jaar en al ruim 25 jaar werkzaam in het verzekeringsvak. Begonnen bij ABN AMRO Bank/Verzekeringen en na een tweetal intermediairbedrijven ben ik bij Stopel Verzekeringen terecht gekomen.

Mijn passie voor het verzekeringsvak?

Die is ontstaan toen ik als puber van mijn oom de verhalen kreeg te horen uit verzekeringsland. Mijn oom is tevens meer dan 30 jaar actief geweest in het verzekeringsvak. Hij ging het land door naar hele diverse, mooie, kleine en grote bedrijven om voor hen de schadeverzekeringen te adviseren. Dát wilde ik ook graag doen!

En zo ben ik begonnen

Ik haalde de benodigde diploma’s en deed een hoop werkervaring op. Uiteindelijk is het mij gelukt om dezelfde functie te bekleden als mijn grote voorbeeld. Inmiddels is mijn oom niet meer werkzaam in het vak. Hij is met welverdiend pensioen. Regelmatig vraag ik hem nog om raad en advies in bepaalde vaktechnische zaken.

Maar dat is niet het enige

Naast de vaktechnische kennis en ervaring die je moet hebben in ons vak, is het ook erg van belang om een hele brede interesse te hebben in zaken en mensen. Dit is op mij zeker van toepassing. Je komt als verzekeringsadviseur namelijk bij veel verschillende bedrijven en mensen. Dit aspect spreekt mij ook enorm aan.

Hoe kom ik dan bij Stopel Verzekeringen?

Stopel Verzekeringen heeft zich in de loop der jaren toegespitst op o.a. de branches grondverzet, loonwerk en mechanisatiebedrijven. Dit zijn branches waar ik altijd een sterke interesse in heb gehad en in de loop der jaren heb ik veel van dit soort bedrijven mogen adviseren. Geweldige machines en techniek die verzekerd dient te worden. Ondanks deze specialisatie blijf ik bij Stopel veel verschillende mensen en bedrijven tegen komen, heerlijk.

Mijn idee van het goed zijn voor je klant:

Ontzorg je klant, adviseer je klant zoals je zelf ook geadviseerd wil worden over zaken waar je minder verstand van hebt. Dan sla je de plank niet snel mis.

Dit betekent in mijn geval dat ik mijn klant graag goede service en advies wil verlenen. Altijd klaar staan, hulp bieden bij schadegebeurtenissen en eerlijk en oprecht adviseren. Allemaal waardes waar wij bij Stopel Verzekeringen voor staan. Daarom voel ik mij thuis bij Stopel en streef ik ernaar om langdurig samen te mogen werken met onze klanten.

Benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan doen?

Ik heb je graag verder. Bel mij gerust via 06 51454233 of stuur een mail naar patrick@stopel.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Meer artikelen

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens Een praalwagenverzekering is een essentiële overweging voor iedereen die betrokken is bij de creatie en...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur