harvest-grain-combine-arable-farming-163752

We zien forse premieverhogingen

De laatste jaren hebben provinciale verzekeraars van werkmaterieel behoorlijk onder druk gestaan. Niet zo gek, als je ziet dat de algehele Automotive branche behoorlijke klappen te verwerken heeft gehad. Niet eenmalig valt dus de brief op de (digitale) deurmat waarin zonder enige schroom wordt medegedeeld dat de premies zullen worden verhoogd per eerstkomende vervaldata. Of nog erger: verzekeraar royeert de betreffende verzekeringen zonder een oplossing te bieden.

Dit is helaas aan de orde van de dag. Premieverhogingen van 10 tot 50 (!) procent zien wij bijna dagelijks voorbij komen bij de provinciale verzekeraars.

Stopel biedt de oplossing

Door jarenlange ervaring op het gebied van werkmaterieel verzekeringen, kunnen wij met trots zeggen dat onze basistarieven zelfs verlaagd zijn sinds dit jaar!

Hoe doen wij dat?

Door heel gericht te sturen. Dit doen wij geheel op onze eigen wijze. Wij vinden namelijk niet dat ‘de goeden onder de slechten mogen lijden’. En met samenwerking en sturing op het gebied van schades kunnen wij de klant helpen met het inperken van de schadelast. Dit heeft in het verleden al meer dan eens tot gevolg gehad dat de tarieven verlaagd kunnen worden op enig moment. Ook daarvoor deinzen wij niet terug! Aandacht voor de individuele klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Voordelige condities

Naast de tarieven trekken ook onze condities de aandacht. Wat te denken van een eigen gebrek dekking tot en met het 7e jaar vanaf bouwjaar/maand van het object? Of een nieuwwaarderegeling van 5 jaar bij nieuwe én gebruikte objecten? Variatie met eigen risico’s, het meedenken en adviseren op het gebied van Track & Trace (W2 en W3 beveiliging), alles is mogelijk.

Dus voor een maatwerk pakket voor uw klanten met werkmaterieel kun je terecht bij Stopel Verzekeringen. Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch via 0546 – 745 227 of per e-mail via mark@stopel.nl