Truck in warehouse - Cargo Transport

Bij wagenparken denk je natuurlijk aan een vloot van minimaal 10 objecten. Bij Stopel is het verzekeren op deze tarieven en condities al mogelijk vanaf 1 object. En alle soorten voertuigen kunnen hierin worden opgenomen. Denk aan bestelauto’s en vrachtwagens, maar ook opleggers, aanhangers, laad/loskranen. Tevens en niet geheel onbelangrijk: ook het werkrisico in het geheel is mee te verzekeren.

Driveline dekking

Stopel voorziet in een uitgebreid verzekeringspakket voor wagenparken met de aanvullende ‘driveline’ verzekering. Ook wel aandrijflijn genoemd. Deze is van toepassing voor door de klant nieuw aangeschafte voertuigen.

Uniek binnen de driveline dekking is dat ook de met name genoemde onderdelen van de aandrijflijn zijn meeverzekerd tot 7 jaar ouderdom van het object. Schade aan betreffende delen uit eigen gebrek (breuk-, giet-, materiaal- en constructiefouten, metaalmoeheid etc.) is meeverzekerd. Zowel het eigen gebrek als de directe materiële gevolgschade, waarbij de fabrieksgarantie uiteraard voor gaat.

Maatwerk

Ook op dit gebied biedt Stopel puur maatwerk. Elk voertuig krijgt zijn eigen specifieke dekking. Passend bij de wensen en eisen van de klant. Eigen risico’s zijn standaard laag, maar natuurlijk is alles in overleg mogelijk. Wil je meer weten over materieel verzekeringen? Of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch via 0546 – 745 227 of per e-mail via mark@stopel.nl

Meer informatie over het verzekeren van wagenparken vind je hier.