Ik heb vervolgens diverse offertes aangevraagd voor het verzekeren van een wagenpark, werkmaterieel, bedrijfsauto’s en vrachtwagens van diverse zakelijke klanten. Onder andere de collectieve premieverhogingen van de traditionele verzekeraars vroegen om een reactie en een alternatief, maar daarnaast kon ik ook voor prospects in de doelgroep goed bij Stopel terecht.

Er wordt snel een accuraat gehandeld

Mijn ervaringen zijn dat Stopel in het offertetraject snel en accuraat handelt. En, zeker niet onbelangrijk, de telefoon pakt om je te bellen als er iets niet duidelijk is of als er iets afgestemd moet worden. Een prettige manier van werken!

Regelmatig word ik verrast door premies die lager waren dan bij overige aanbieders

De dekkingsmogelijkheden op basis van de uitgebreide voorwaarden en de aanvullende dekkingen m.b.t. eigen gebrek, nieuwwaarde/aanschafwaarderegelingen en laad/los-risico’s bieden een prima adviesmogelijkheid. De financiële uitkomsten van de offertes waren divers; in sommige gevallen wijken de premies niets af van de andere partijen waar de verzekeringen al lopen of eveneens zijn aangevraagd. Maar regelmatig word ik ook verrast door premies die lager zijn dan bij de overige aanbieders. Dat gekoppeld aan een eenvoudige aanvraagprocedure maakt dat Stopel in mijn dagelijkse praktijk in de zakelijke markt zeker van toegevoegde waarde is.

De polis ziet er goed en professioneel uit

De polis-opmaak van het eerste gesloten Materieel Verzekeringsplan nam een lange tijd. Dit bleek achteraf ook een reden te hebben; het is in een “Veldsink-jasje” gegoten. Technisch bleek dat nog wat aanloopproblemen te geven maar het resultaat is mooi. Het ziet er gewoon goed en professioneel uit.

Technische verbeterpunten

Stopel maakt voor een bestaande relatie een nieuwe klant met een nieuw klantnummer aan. Dit vind ik persoonlijk nog een tekortkoming, waar hopelijk in de toekomst een oplossing voor gevonden kan worden.

Mijn eerste ervaringen met Stopel zijn positief en goed en ik verwacht zeker meer zaken aan te vragen via dit kanaal binnen onze “Veldsink-club”.

Ad de Kok
Zakelijk Adviseur Veldsink-van der Kolk
Vestiging Dorst