Met de auto op wintersport..

Een wintersportvakantie associeert u natuurlijk liever niet met pech of een ongeluk. Toch kan de rit naar de besneeuwde pistes heel anders uitpakken dan gehoopt. En dan is het goed als u enkele spullen bij u heeft die de gevolgen van zo’n ongeluk minder ernstig maken. Allereerst zijn sneeuwkettingen of de juiste autobanden, een veiligheidshamer, een isoleerdeken en veiligheidshesjes verplichte kost. Maar een verbanddoos, een brandblusser, een gevarendriehoek, extra dekens, handschoenen en winterjassen leveren ook een waardevolle bijdrage, voor zover ook deze attributen niet al verplicht zijn. En denk eraan een blaastest in de auto te leggen als u naar Frankrijk gaat of er doorheen rijdt.

Vergeet uw reisverzekering niet! 

De kosten voor een reisverzekering zijn relatief laag. En deze verzekering kan een flinke financiële kater voorkomen. U denkt dat uw bestaande verzekering(en) voldoende dekking bieden; helaas, vaak is dat niet het geval. En zeker niet tijdens het skiën, dus kans op een financiële strop.

Een kortlopende of een doorlopende reisverzekering?

Gaat u een enkele keer op vakantie, dan biedt een kortlopende reisverzekering een goede oplossing. Maar gaat u vaker op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering interessanter. In sommige gevallen krijgt u extra korting op uw verzekeringspakket.

Gaat u op wintersport, vergeet dan niet de extra wintersportdekking bij uw verzekering af te sluiten.

Ga goed verzekerd op wintersport

Wilt u een goed advies of een goede dekking? Laat u informeren door onze adviseurs. Bel ons op telefoonnummer 0546 745 220 of stel uw vraag per mail via particulier@stopel.nl