Veldsink Groep, waar Velten Groep onderdeel van is, versterkt per 1 januari 2019 haar positie in Zeeland en West-Brabant door de overname van Driekleur verzekeringen. Met circa 90 medewerkers en 6 vestigingen (Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee) is Driekleur verzekeringen een grote speler op verzekeringsgebied in de regio.

Albert Velten, algemeen directeur van Veldsink-Velten in de noordoostelijke regio, noemt de overname van Driekleur verzekeringen een voor de hand liggende uitbreiding van de groep in de zuidelijke regio. Van nature hebben beide bedrijven veel overeenkomsten en geografisch vullen zij elkaar goed aan.

Veldsink Groep, dat volgend jaar 40 jaar bestaat, is sinds 2000 in Zeeland gevestigd en heeft 6 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met deze overname wordt Veldsink Adviesgroep ook in deze regio de grootste speler. In totaal heeft Veldsink Adviesgroep 30 vestigingen.

De Veldsink Groep heeft naast Veldsink Adviesgroep verschillende serviceproviders in de financiële dienstverlening in huis: VCN, VCN United Capital en De Financiële Makelaar. Door samenwerking met deze serviceproviders en de maximale ondersteuning vanuit de Groep, kunnen de medewerkers van de advieskantoren alle aandacht schenken aan hun klanten.

In het noordoosten maken ook Stopel Verzekeringen in Almelo en Assist Verzuim (arbodienstverlening) in Rijssen deel uit van Veldsink-Velten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert Velten via telefoonnummer 06 53575100.