0546 480 180

Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij te vinden op de Abemec Show in Veghel. We vertellen u graag meer over het Abemec Service Totaal Plan en hebben een smakelijke beursactie. U vind ons op het Aftersalesplein. Zoals u kunt zien op onderstaande plattegrond hebben we de vierde stand aan de linkerkant.

Programma

Bij binnenkomst staat het ruime aanbod occasions van Abemec op u te wachten. Wie weet zit er iets voor u tussen. Ook kunt u alle noviteiten van de A-merken van Abemec bekijken, u laten informeren over de mogelijkheden van Smart Farming en robotisering en genieten van de altijd spectaculaire Demo Show. Uiteraard kunt u de dag afsluiten met een drankje in het Abemec Café.

Praktische informatie

De Abemec Show vindt plaats op 22, 23 en 24 november in de Abemec Showroom in Veghel. Het adres is Pater van den Elsenlaan 4. De beurs is op vrijdag open van 12:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Parkeren is gratis en ook de entree is geheel kosteloos.

Ontmoeten we u komend weekend in Veghel?

In onderstaande schema kunt u zien wanneer uw contactpersoon op de beurs aanwezig is. We ontmoeten u graag.

Vrijdag 22 november – Patrick Heijblom, Frank Baas en Martijn Bouwhuis
Zaterdag 23 november – Patrick Heijblom en Frank Baas
Zondag 24 november – Patrick Heijblom en Ronny Roescher

 

Meer artikelen

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens Een praalwagenverzekering is een essentiële overweging voor iedereen die betrokken is bij de creatie en...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur