Op deze eerste Smartfarming & Robotic Dag in Nederland werd zowel de agrarische ondernemer van nu als ook de ondernemer van de toekomst voorzien in zijn behoefte aan techniek. Om hen vervolgens te kunnen ontzorgen door middel van Smart Farming en Robotic.

Nieuwste technische snufjes op agrarisch gebied

Gedurende de dag werden demonstraties gegeven van robots die volop mogelijkheden bieden om robotica op en in het veld toegankelijk te maken in combinatie met mechanische onkruidbeheersing. De nieuwste technieken werden getoond voor verschillende agrarische sectoren. Daarnaast werden de mogelijkheden van en oplossingen voor onder andere autopilot en machinebesturing gepresenteerd.

Verzekeren van robotica

In de toekomst zal voor steeds meer agrarische bedrijven de aanschaf van een robot een uitkomst zijn. Maar hoe zijn deze te verzekeren? En wat zijn de risico’s? Wij staan klaar met het antwoord op deze vragen. Afgelopen maand op de Smartfarming & Robotic Dag, maar ook vandaag voor u. Want ook voor het verzekeren van uw robotica bent u bij Stopel aan het juiste adres.

Wij gaan graag voor u aan de slag

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw robotica? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Mark van Zomeren
0546 745 227
mark@stopel.nl

Frank Baas
0546 745 213
frank@stopel.nl