0546 480 180

Na een lange reis bent u op de vakantiebestemming aangekomen. U geniet met uw gezin van de rust en de mooie omgeving. Maar na een heerlijke maaltijd in een plaatselijke restaurant wordt u plotseling ziek. Zo ziek dat u zelfs uw terugreis moet uitstellen. Onverwacht moet u extra verblijfkosten maken. En tot overmaat van ramp moet u en uw gezin ook nog apart terug naar Nederland worden vervoerd. Weg die heerlijke vakantiepret. Een vervelende situatie waar u zo min mogelijk zorgen over wilt hebben.

Gelukkig heeft u een reisverzekering afgesloten. Zo gaat u met een goed gevoel op reis omdat u weet dat in zo’n situatie alles zo goed mogelijk geregeld is. Of toch net niet!

U hoopt er uiteraard niet op, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor u een beroep moet doen op uw reisverzekering. U kan een ongeluk krijgen of dus ziek worden, bestolen worden of per ongeluk iets laten vallen. Want hoe zuinig u ook op uw spullen bent, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Is alles wel gedekt?

Dat is afhankelijk van de verzekering die u sluit. De basisdekking bestaat uit personenhulp, kosten voor vervoer naar huis, hulp aan uw gezin en repatriëring. Deze basisdekking is standaard geldig in Europa. Naast deze basisdekking zijn er diverse aanvullende dekkingen waaronder bagage, geneeskundige kosten, annulering, bijzondere sporten, wintersport en pechhulp.

Geneeskundige kosten

Het is altijd belangrijk na te kijken wat gedekt is onder uw zorgverzekering. Bedenk goed dat een zorgverzekering een basisverzekering is. Mocht u in het buitenland medische zorg nodig hebben dan worden de kosten vergoedt zoals die in Nederland van toepassing zijn. Zijn de kosten te hoog dan komt een deel voor eigen rekening. Heeft u naast uw zorgverzekering een aanvullende verzekering? Controleer dan goed welke dekking er geldt in het buitenland. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Heeft u geen aanvullende zorgverzekering of twijfelt u over de dekking dan is ons advies altijd de medische kosten mee te verzekeren. Zo voorkomt u een financiële tegenslag.

Pechhulpdekking

Autopech in het buitenland is erg vervelend. Als u niets geregeld heeft, moet u zelf zorgen dat u weer op weg kunt. Dit is in het buitenland geen makkelijke opgave. Zeker niet tijdens het hoogseizoen als heel Europa op vakantie gaat. Een pechhulpdekking biedt uitkomst bij pech onderweg. Met een pechhulpdekking krijgt u hulp als u pech heeft door een storing of uitval van de auto of chauffeur waardoor u niet verder kunt reizen. Dit kan een lekke band zijn, lege accu of een fikse storing in de motor. Vaak geldt een pechhulpdekking niet alleen voor uw auto maar ook voor de aanhanger, zoals een caravan of vouwwagen.

Kortom; verzeker u voor een onbezorgde vakantie.

Wilt u een reisverzekering die u past?

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs informeren u over de dekkingen en geven een passend advies. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie.

Een goede reis en een fijne vakantie toegewenst!

Meer artikelen

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens Een praalwagenverzekering is een essentiële overweging voor iedereen die betrokken is bij de creatie en...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Service en contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur