0546 480 180

Dit jaar bestaat Stopel Verzekeringen 25 jaar. Dankzij u als onze klant. En dankzij onze medewerkers. Al jaren zijn we dé specialist in het verzekeren van werkmateriaal en transportmiddelen. Daar zijn we trots op. In dit blog vertellen adviseurs Gerdia Meulman en Esther Schulenberg hun Stopel-verhaal.

Gerdia Meulman

“Bijna elf jaar geleden ben ik in dienst getreden bij Stopel Verzekeringen. Toen nog gevestigd in Almelo. Met open armen werd ik ontvangen door alle collega’s en ik kreeg gelijk een warm gevoel. Het team in Almelo werd steeds groter. Stopel groeit! Maar liefst drie keer werden wij genomineerd voor de FD Gazellen Award. De award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een geweldige prestatie van ons team! Naast het harde werken van alle collega’s hadden we privé ook wat te vieren. Meerdere collega’s gingen trouwen en gelukkig werden er ook kinderen geboren. Bijna ieder jaar mogen wij een nieuwe kroost verwelkomen. Zelf mocht ik moeder worden van twee gezonde jongens. Ook het moment om parttime te gaan werken.  

In 2013 heeft Bert Stopel afscheid genomen van ons mooie bedrijf. Hij heeft al die jaren hard gewerkt en het was tijd om het stokje over te dragen aan Ronny Roescher. Het was een mooi en een bijzonder afscheid. Per 1 januari 2017 zijn wij onderdeel geworden van de Veldsink Groep. Half oktober 2018 is Stopel verhuisd naar het bedrijfsverzamelgebouw aan De Stroekeld 1 in Rijssen. Gelukkig werden wij erg warm ontvangen door alle lieve collega’s van VCN, Velten Groep en Assist verzuim. Krachten bundelen en kennis delen voor een nog betere dienstverlening. Stopel is en blijft een mooi bedrijf om voor te werken. Gelukkig mag ik hieraan mijn steentje bijdragen en dit doe ik elke dag met veel plezier.”  

Esther Schulenberg

“Toen ik bij Stopel begon wist ik als stadse niet veel over hakselaars, stobbenfrezen, shovels en hoogwerkers, maar daar kwam snel verandering in! Op m’n eerste werkdag heeft de directeur Bert Stopel mij hoogst persoonlijk ingewerkt. Ik kwam in een klein, hecht, no-nonsense team terecht. De zakelijke afdeling bestond uit een klein team, waarbij ik het specialisme Leven/Pensioen en later ook Verzuim, WGA en AOV oppakte.

Toen ik na twee jaar zwanger werd en een echo ging laten maken, zei ik nog tegen de telefoniste – die vroeg om te laten weten of alles OK was-  “Ik bel alleen als het een tweeling is…” Grapte ik. Niemand geloofde me toen het daadwerkelijk een tweeling bleek te zijn! Na de geboorte van mijn tweeling ben ik een dag minder gaan werken. Hierdoor kwamen, vanwege de factor tijd, mijn werkzaamheden omtrent Pensioenen te vervallen. Er bleef immers meer dan genoeg werk te doen!

Inmiddels is het Stopel-team twee keer zo groot geworden. Binnen het team zijn Gerdia en ik gespecialiseerd op Leven/Verzuim & Inkomen. Stopel Verzekeringen groeit nog steeds. Doordat we nu onderdeel van de Veldsink Groep zijn, kunnen we onze klanten ook weer van dienst zijn op het gebied van Pensioen en Hypotheken. Zo werken we veel samen met Velten Groep. Op deze manier is het aanbod van onze dienstverlening weer compleet! Zelfs uitgebreid met een Arbodienst Assist Verzuim!”

Meer artikelen

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens

Een WA-verzekering voor praalwagens Een praalwagenverzekering is een essentiële overweging voor iedereen die betrokken is bij de creatie en...

Contactformulier

Onderdeel van

Over ons

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur