HET STOPEL MOBILITEITSPLAN

Transport en Wagenparken

Transporteurs vinden één ding belangrijk: het wagenpark mag niet stilstaan en moet optimaal functioneren zodat ze de werkzaamheden probleemloos kunnen uitvoeren.

Naast garantie en een goed onderhoudsplan, is een gedegen verzekering een absolute voorwaarde voor een onbelemmerde gang van zaken.
Voor de verzekering bieden wij een zekere oplossing: Het Stopel Mobiliteitsplan.

Het Stopel Mobiliteits Plan

Het Stopel Mobiliteitsplan voorziet in een uitgebreid verzekeringspakket voor uw wagenpark met de unieke aanvullende Driveline Plus verzekering.

Een standaard Stopel Mobiliteitsplan verzekering wordt gevormd door een WA of WA + beperkt cascoverzekering. De Driveline Plus verzekering is een WA + volledig casco (allrisk) verzekering en de meest uitgebreide vorm binnen het Stopel Mobiliteitsplan. Hiermee is praktisch al het van buiten komend onheil, zoals ruitbreuk, brand, storm, hagel, kwaadwillige beschadiging en aanrijdingsschade meeverzekerd.

  • 1e jaar nieuwwaarde regeling bij totaal verlies.
  • Eigen gebrek dekking op de aandrijflijn bij Casco verzekering.
  • Geen onderverzekering mogelijk.
  • Scherpe premie door collectieve inkoop.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit unieke product en verzeker uzelf hiermee van een zorgeloze bedrijfsvoering.

ONGEVALLEN INZITTENDEN

Voor een gering bedrag is er een extra verzekering af te sluiten voor de inzittenden van het motorvoertuig. Bij overlijden of blijvende invaliditeit keert deze verzekering een bedrag uit ongeacht de schuldvraag. De uitkering bedraagt bij overlijden €10.000,- en bij blijvende invaliditeit €20.000,- per zitplaats.

SCHADEVERZEKERING VOOR INZITTENDEN

Deze verzekering biedt de passagiers een vergoeding van de werkelijk geleden schade die uit een ongeval kan voortvloeien, ongeacht de schuldvraag. Dit geldt voor alle inzittenden in het verzekerde voertuig of in een tijdelijk vervangend voertuig tot een maximum verzekerd bedrag per gebeurtenis van €1.000.000,-.

RECHTSBIJSTAND

Wie is er schuld aan een aanrijding waarbij u betrokken bent? Zelfs als u er zeker van bent dat u gelijk hebt, wil dat nog niet zeggen dat u het ook krijgt. Met de Rechtsbijstandsverzekering bent u het gehele jaar verzekerd van deskundige juridische hulp bij geschillen die u als verkeersdeelnemer kunnen overkomen.

SCHADEVERZEKERING VOOR BESTUURDER-WERKNEMER

Deze verzekering met secundaire dekking biedt dekking tegen schade die een werknemer (als bestuurder) lijdt als gevolg van een verkeersongeval door eigen schuld waarvoor de werkgever naar aanleiding van een uitspraak van de Hoge Raad in het zogenoemde "Arena Arrest" aansprakelijk kan worden gesteld. Het verzekerde bedrag per schadegebeurtenis betreft €1.000.000,-. Er wordt dekking verleend voor letsel- en zaakschade (exclusief schade motorrijtuigen) als gevolg van een verkeersongeval, mits overkomen tijdens de uitoefening van werkzaamheden ten behoeve van de werkgever. Deze dekking is naar keuze voor eigen motorrijtuigen van de werkgever inclusief lease- en huurauto's alsook voor motorrijtuigen van het personeel af te sluiten.

________________________________________________________________________________
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 Stopel op Facebook
► Stopel op Twitter

Stopel Verzekeringen

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg